Likalni sistemi

Vaporella je prvi likalni sistem z ločenim parnim kotličkom, kateri nam nudi profesionalne karakteristike, za likanje v gospodinjstvu.

Zahvaljujoči tehnologiji blagovne znamke Vaporella, lahko sedaj z močjo pare, kvalitetno, hitreje in dosti enostavnejše, likamo zahtevne materiale, tudi doma.

VAPORELLA POWER SYSTEM

LIKALNA MIZA IN LIKALNA POSTAJA

  • Profesionalni parni likalnik z ročajem iz plute
    Ogrevana likalna površina
    Vakuum vsesava pare
    Napihovanje

Integrirani likalni sistemi
Vaporella likalni sistemi so opremljeni z ogravano likalno površino, vakuumom in izpihovanjem.
Vaporella – že več kot 20 let na tržišču
Prenesite si katalog Vaporella (pdf datoteka)
Blagovna znamka Vaporella , sega že več kot 20 let nazaj , z namenom profesionalnega likanja v gospodinjstvu. Sistem Vaporella se iz leta v leto izboljšuje tako tehnično, funkcionalno kakor tudi oblikovno, saj izdelke oblikujejo vrhunski italijanski oblikovalci.

OPTIMALNA PARA

Ključ za kvalitetno likanje je v sami pari, ki jo proizvaja parni generator. Para vaporelle z optimalno temperaturo in tlakom, hitreje prodre v samo tkanino, z kombinacijo ogrevanja, vakuuma in napihovanja , tkanino zlikamo hitreje , kvalitetnejše in kar je zelo važno , da tkanino tudi ne poškodujemo ( lesk in druge poškodbe strukture tkanine).

KONSTANTNA PARA IN TLAK

Likalniki vaporella imajo likalne plošče zgrajene v obliki posebnega labirinta , da nam omogočajo enakomerno paro in tlak, obenem nam pa preprečuje kondenziranje pare in morebitno močenje samega likalnika na tkanini , ki jo likamo.

VARNOST

Vsi produkti vaporella imajo največjo mero varnosti.Varnostni ventili so patentirani , in nam onemogočajo , odpiranje kotlička, že ob najmanjšem tlaku.

SKONCENTRIRANA PARA

Skozi luknje na likalni plošči , dobimo skoncentrirano paro , katera nam v hipu zravna gube na tkanini , ki jo likamo.

NEPREKINJENO LIKANJE

Nekateri modeli vaporelle , nam omogočajo dolivanje vode , kar med samim likanjem.

LIKANJE NA OBEŠALNIKU

Vsi modeli vaporella, nam omogočajo tudi likanje na obešalniku , kakor tudi večplastno likanje, na sami likalni mizi.

REGULACIJA KOLIČINE PARE

Nekateri modeli vaporelle , nam omogočajo regulacijo količine pare , ki nam prihaja iz likalnika na oblačila. Debelejši materiali , jeans in podobni rabijo več pare, bombaž nekaj manj, tanki in sintetični materiali minimalno količino pare.

ODSTRANJEVANE VODNEGA KAMNA – KALSTOP(TEKOČINA)

Za preprečevanje nastanka vodnega kamna , nudimo naravni produkt , ki nam pri redni uporabi , prihrani marsikatero nevšečnost na samem delovanju aparata.