Parni čistilci

Že kar nekaj časa , se na tržišču pojavljajo parni čistilci, saj vemo , da nam para omogoča učunkovito in popolnoma higiensko čiščenje, brez uporabe raznih čistil , ter je zato njihova uporaba spoštljiva do okolja in zdravja samega uporabnika.
INOX je linija parnih generatorjev z zmogljivostjo do 40 kW za potrebe industrije. Generatorji so opremljeni z avtomatičnim sistemom napolnjevanja, s posebnim instrumentom za uporabo čistilnega sredstva in s sesalci za prah ali tekočine. Naši modeli se lahko uporabljajo v mnoge namene in se lahko prilagodijo glede na želje kupca.
Prenesite si katalog INOX PARNI ČISTILCI (513 KB, PDF)
CHATTANOOGA je linija parnih generatorjev, likalnih naprav, sesalcev za prah in tekočine za profesionalce. Naprave so opremljene s širokim asortimentom pripomočkov, ki so primerni za različne naloge. Napravo je tako možno prilagoditi glede na individualne potrebe posameznika.
Prenesite si katalog CHATTANOOGA PARNI ČISTILCI (568 KB, PDF)
BACCHUS program , električnih parnih generatorjev, je posebno prilagojen za parno čiščenje in sterilizacijo naprav za napolnjevanje steklenic ter sode. Pritisk pare: od 0,2 do 6 barov. Stalen pritisk, neposreden priključek za vodo, krmilna plošča z nizko napetostjo za maksimalno varnost.
Prenesite si katalog BACCHUS PARNI ČISTILCI (197 KB, PDF)
Aparati za dezinfekcijo SANI predstavljajo zaščito pred virusi, trosi, glivicami in bakterijami.Para, ki dezinficira.
Prenesite si katalog Aparati za dezinfekcijo Sani (459 KB, PDF)
Pripomočki za parne čistilce linije INOX, CHATTANOOGA in BACHUS parnih čistilcev.
Prenesite si katalog Pripomočki za parne čistilce (770 KB, PDF)
Za lažjo predstavo, kako se uporabljajo parni čistilci si oglejte galerijo slik in videoposnetkov